Warning: mysqli_query(): (HY000/1194): Table 'deskwp_options' is marked as crashed and should be repaired in /home/.sites/80/site20/web/wp-includes/wp-db.php on line 2162
Over ons › Financiële Adviesdesk.
Stadswal 55e 6851CZ Huissen
06-49671119
info@financieleadviesdesk.nl
Van hypotheken tot belastingen: gewoon goed advies in de regio Arnhem!

Over ons

Wie zijn wij?

Wij zijn het Financiële Adviesdesk. Een jonge en onafhankelijke onderneming met jaren ervaring in het bankwezen en de financiële dienstverlening. Van (starters)hypotheken tot de meest uitgebreide financiële planning. Alles op hoogwaardig niveau en voor iedereen.

Niet alleen voor financiële planning ben je bij ons op het juiste adres. Ook voor alles rondom belastingen ben je hier op een goed adres. Of het nou gaat om de jaarlijkse aangifte of om de lastige afwikkeling van bijvoorbeeld een echtscheiding: wij helpen je weer op weg.

 

Hypotheekadvies. Transparant.

 

De grote stap om te gaan kopen of te verhuizen brengt veel stress met zich mee. Want wat is er nou eigenlijk mogelijk? Samen brengen we de wensen zo goed mogelijk in kaart.

Nadat we je wensen op papier hebben gaan we kijken naar de mogelijkheden. Vaak is er meer mogelijk dan je denkt. Wij stellen een plan op maat op, daarmee krijg je een compleet overzicht van wensen én mogelijkheden. Alles natuurlijk in begrijpelijk taal.

Je droomhuis gevonden? Gefeliciteerd! Samen gaan we nu aan de slag om de beste hypotheek voor je te gaan vinden. Omdat we afspraken hebben met bijna alle hypotheekverstrekkers vinden we de beste deal voor jou. Wij hebben geen contracten en kunnen dus neutraal en onafhankelijk de beste deal voor jou vinden.

Zijn er meer verstrekkers die geschikt zijn? Geen zorgen, met een simpele vergelijker worden de verschillen inzichtelijk. Hoef jij alleen nog maar te dromen over het nieuwe huis!

 

Persoonlijke financiële planning?

 

Ja! En dat gaat verder dan het huishoudboekje. Door goed te kijken naar je huidige situatie kunnen we samen gaan bekijken hoe de toekomst het beste financieel ingevuld kan gaan worden. Dit gaat verder dan inkomen, krijg je bijvoorbeeld een erfenis of start je een eigen onderneming? Wij zorgen voor een helder overzicht.

Door goed te kijken naar je wensen geven wij ook adviezen over bijvoorbeeld aanvullende verzekeringen of extra aflossingen. Goed de toekomst in!