Klanten Reacties

Dromen waar maken

Wij dachten het huis waar we verliefd op waren zelf wel even te kunnen kopen. Maar nadat ons bod meerdere keren was afgewezen, leek het ons toch slimmer om hulp in te schakelen. Kees heeft ons geholpen bij het maken van de juiste keuzes en het zetten van goede stappen op een persoonlijke manier die helemaal bij ons past. Kees hartelijk dank: mede dankzij jou hebben wij het huis kunnen kopen waar we al zo lang over droomden! Lindy te Arnhem.

Aanbeveling Financiële Adviesdesk

Kees heeft recentelijk een klant van ons makelaarskantoor begeleid bij de financiering van een door ons kantoor voor haar aangekocht appartement in de Schuytgraaf in Arnhem.

Zij en haar partner gaan uit elkaar en haar voormalige partner zou de oude woning op zijn naam laten zetten zodat zij ontslagen kan worden uit haar hoofdelijke aansprakelijkheid voor de oude hypotheek.

De nieuwe hypotheek voor onze klant heeft Kees zodanig geconstrueerd dat zij ook nog gebruik kon maken van de doorstarterslening van de gemeente Arnhem. Een fenomeen dat maar weinig mensen kennen. Een mooie optimale hypotheekconstructie als gevolg tot volle tevredenheid van de klant.

De ex-partner loopt vervolgens tegen het probleem aan dat de bank van de oude hypotheek niet mee wil werken aan het ontslag van de hoofdelijke aansprakeljkheid. Kees heeft vervolgens een nieuw plan opgesteld waardoor de bank alsnog akkoord is gegaan om de zaak over te zetten op naam van de ex. Dit mag rustig een Huzarenstukje worden genoemd. Je moet van goeden huizen komen willen banken hun afwijzing herzien.

De kunde, doorzettingsvermogen, inlevingsvermogen en de persoonlijke begeleiding hebben ertoe geleid dat we nu te maken hebben met alleen maar tevreden klanten in deze zaak.

Graag bevelen wij Kees aan als deskundige hypotheekadviseur, of moeten we zeggen totaaladviseur, met de blik op de klant en een advies dat staat als een huis!

Bob Plattel van Jansen Makelaars te Elst

Hilda de Jong

Hierbij een blijk van waardering.

Ik heb gegoogeld op het internet omdat ik advies en hulp nodig had in verband met het kopen van een woning.

Mijn keuze viel op de Financiële Adviesdesk om de uitstraling en de kwaliteit. We hebben toen telefonisch contact gehad en ik werd direct  geholpen maar ook begrepen.

De Financiële Adviesdeskheeft mij enorm goed geholpen en bijgestaan op de momenten dat ik financieel en door emotie even niet meer wist hoe ik het allemaal moest regelen.

Ik kan er een lang verhaal van maken, maar beperk mij liever tot een aantal zeer gemeende kern woorden.

De competenties die mij aanspraken en die beheerst worden zijn o.a.

-    veelzijdige kennis

-       enorm veel ervaring

-       punctueel

-       empathie

-       betrokken

-       zakelijk

-       betrouwbaar.

 

Ik heb het gevoel erg veel geluk te hebben gehad met deze steun en advies.

Dit gun ik iedereen!

 

Lars

Mijn ervaring is, dat hij mij goed geholpen heeft. Goede uitleg over de hypotheek, verschillende vormen ervan. Verscheidene keren is hij geweest, opnieuw alles weer uitgelegd. Over de duur van de lening en welke het beste en voordeligst voor mij was. Ook de starterslening heeft hij voor mij aangevraagd. Zelfs over de notaris rekening heeft hij van te voren een offerte aangevraagd. Dit scheelde achteraf totaal wel € 3500,-. Al mij al was ik erg blij, dat alles goed verlopen is.

Kees Romein

Nooit gedacht dat ik zoveel geld kon besparen met overzetten van hypotheek. Kees bedankt voor je advies!