Financiële Advies Desk

Wie zijn wij?

Wij zijn een jonge, onafhankelijk onderneming met vele jaren advieservaring binnen de banken en geroutineerd in alle facetten van financiële dienstverlening. Van startershypotheken (starterspecialist) tot de meest uitgebreide financiële planning op hoogwaardig niveau.

     Gecertificeerd Financieel Planner

We zijn goed ingevoerd in allerhande fiscale zaken en kunnen u ook van dienst zijn bij bijvoorbeeld de financiële en fiscale afwikkeling bij echtscheiding of scheiding geregistreerd partnerschap.

Wat is onze werkwijze bij een hypotheekadvies?

In het eerste gesprek brengen we de situatie in beeld, zetten de wensen op een rij en maken een profiel. Aan de hand van dit profiel maken wij een financieel plan.

 Erkend Hypotheekadviseur

Onderdeel van het financiële plan -op maat gemaakt- is het hypotheekadvies. Daarmee krijgt u duidelijk inzicht in uw financiële zaken en begrijpt u beter wat er financieel staat te gebeuren. Dit advies is toegesneden op uw situatie en sluit aan op uw behoefte. Met die kennis en dat inzicht maakt u snellere en betere beslissingen. U begrijpt waar het om gaat en dat is prettig. Omdat we werken met een groot aantal geldverstrekkers, kunnen we u daarna een bijbehorende hypotheek aanbieden. Overigens zijn wij volkomen onafhankelijk en niet gebonden aan welke partij dan ook.

Dankzij onze zeer moderne software kunnen we behalve tarieven ook alle voorwaarden van de hypotheekverstrekkers en verzekeraars onderling vergelijken en inzichtelijk maken om de keuze van hypotheek en hypotheekvorm makkelijk te maken.

Hoe werkt het bij Persoonlijke Financiële Planning?

Bij persoonlijk financiële planning krijgt u inzicht en overzicht van uw toekomstige financiële situatie en waarmee helder is welke keuzes u kunt maken.

Op basis van uw persoonlijke situatie zetten we alle inkomens, vermogens- en erfrechtelijke zaken op een rij . Daarna krijgt u een helder en overzichtelijk plan over uw toekomstige financiële situatie, waarin de laatste ontwikkelingen van de huidige fiscale en economische situatie zijn meegenomen.